jueves, 7 de mayo de 2020


Fundació Casa del Tibet


Conexió en directe amb Thubten Wangchen
dijous 7 de maig a les 17 h


En castellano a continuación 

Aquesta Lluna Plena coincideix amb celebració del Vesak en els països amb predominança del Budisme Theravada. Vesak és el dia més sagrat per a milions de budistes de tot el món. Va ser en el dia de Vesak fa 2500 anys, més exactament en l'any 623 aC, quan va néixer el Buda històric, Shakyamuni. Així mateix, en aquest dia Buda va aconseguir la il·luminació i també el paranirvana, el dia en què va morir als 80 anys.

A la majoria dels països d'Àsia Sud-oriental, se celebra el mateix dia, però la data del Vesak varia en funció dels diferents calendaris lunars utilitzats en les diferents tradicions. En el Budisme Tibetà es diu SAKA DAWA i la celebració es farà el 5 de juny vinent.

La Puja de Lluna Plena d'aquest dijous 7 de maig es podrà seguir per internet a partir de les 17 h. Serà dirigida per Thubten Wangchen i es dedicarà a totes les víctimes del coronavirus i pel control del contagi de la malaltia.

Des de l'inici de l'estat d'alarma i el cessament de totes les activitats, el director de la Fundació Casa de Tibet, Thubten Wangchen, dedica tardes alternes a oferir oracions i mantres a través de les xarxes socials.

Podeu seguir les connexions des de:
Instagram: thubtenwangchen (en mòbils i tablets)
Facebook: Fundación Casa del Tíbet, Tíbet House, Barcelona

Per seguir la Puja des de les vostres cases descarregueu aquest document.

Puja és un nom d'origen sànscrit que significa ofrena, ritual, tribut, adoració ... La Fundació CASA del TIBET celebra tots els mesos una PUJA DE LLUNA PLENA amb recitació de mantres i oracions, acompanyades d'ofrenes (Tsoks) que poden ser flors, aliments, begudes, encens, espelmes, etc.

Seguim connectats!
Molts ànims!

#quedatacasa
Equip Fundació Casa de Tíbet



Conexión en directo con Thubten Wangchen
jueves 7 de mayo a las 17 h



Esta Luna Llena coincide con celebración del Vesak en los países con predominancia del Budismo Theravada. Vesak es el día más sagrado para millones de budistas de todo el mundo. Fue en el día de Vesak hace 2500 años, más exactamente en el año 623 a. C., cuando nació el Buda histórico, Shakyamuni. Asimismo, en este día Buda alcanzó la iluminación y también el paranirvana, el día en que murió a los 80 años.

En la mayoría de los países de Asia Sudoriental, se celebra el mismo día, pero la fecha del Vesak varía en función de los diferentes calendarios lunares utilizados en las diferentes tradiciones. En el Budismo Tibetano se denonima SAKA DAWA y la celebración se hará el próximo 5 de junio.

La Puja de Luna Llena de este jueves 7 de mayo se podrá seguir por internet a partir de las 17 h. Será dirigida por Thubten Wangchen y se dedicará a todas las víctimas del coronavirus y por el control del contagio de la enfermedad.

Desde el inicio del estado de alarma y el cese de todas las actividades, el director de la Fundación Casa de Tíbet, Thubten Wangchen, dedica tardes alternas a ofrecer oraciones y mantras a través de las redes sociales. Puede seguir las conexiones desde:

Instagram: thubtenwangchen (en móviles y tablets)
Facebook: Fundación Casa del Tibet, Tibet House, Barcelona

Para seguir la Puja desde vuestras casas podéis descargar este documento.

Puja es un nombre de origen sánscrito que significa ofrenda, ritual, tributo, adoración... La Fundación CASA del TIBET celebra todos los meses una Puja de Luna Llena con recitación de mantras y oraciones, acompañadas de ofrendas (tsok), que pueden ser flores, alimentos, bebidas, incienso, velas, etc.

¡Seguimos conectados!
¡Muchos ánimos!

#quedateencasa
Equipo Fundación Casa de Tíbet











Usted recibe este correo porque se ha registrado en la Fundació Casa del Tibet de Barcelona
Respetamos su privacidad.






Fundació Casa del Tibet
c/ Rosselló 181
08036 BARCELONA
comunicacio@casadeltibetbcn.org
+34 93 207 59 66
Facebook
Twitter

Google+
YouTube